Musikinstrumentbeherskelse - Jordans Drive

Jordans Drive er et ungt orkester med et super flot bud på moderne Jive. Savner du noget ”gang i den” og vildskab i din Jive, savner du noget instrument-beherskelse og overraskelser hos dit rockband? Så er du kommet til det rigtige sted, for bandet har fusioneret det hele! Så behøver du kun at gå et sted, og der er ingen tvivl om, at du vil blive længe!

De fem gutter fra Jordans Drive har virkelig nået et langt stykke af vejen inden for denne genre. Der er flotte selvskrevne melodier, der er masser af solistisk ide-rigdom. Der er instrumental overlegenhed og præcist sammenspil. Der er power, energi og drive og saft og kraft! Der er STOR glæde i sammenspillet. Dette orkester er bestemt til at nå noget stort inden for denne genre.

I Danmark er genren ikke så stor i øjeblikket, men den vokser, som den også gør internationalt. Jordans Drive nærmer sig et niveau som hos genrens ypperste danske udøvere; Fusion – eller jazzrock, som det hed tidligere, har åbnet mange unge menneskers øjne mod Jive. For det er jo, hvad det er; Jive med masser af energi – håndspillet!

Guitar og saxofon får masser af plads, og solisterne kan deres kram. Piano/keyboards, bas og trommer ligger, som de skal og driver musikken fremad.

Jordans Drive er netop nu i ”øveren” før efterårets store turne og cd-indspilning. Det bliver spændende, om det lykkes at få gruppens fantastisk live-optræden fastholdt på cd-mediet. Cd’en er nok klar omkring koncerttidspunktet.

Vi forventer et masse-rykind fra unge mennesker, men vi andre kan bestemt også få store oplevelser ved denne koncert. Hvis du er gammel nok til at have oplevet genrens fødsel i de tidlige 70’ere, vil du elske denne nutidige fortolkning af genren.