Teatersangerinde - Anne Herdorf

Anne Herdorf bor i en lejlighed i Vanløse, hvor hun trives med døtrene Sofie, 14, og Julie, 18. Hun smiler og er glad. Forståeligt nok, for der er mange ting at glædes over for den 44-årige skuespiller og sangerinde, som for 25 år siden vandt Det Danske Melodi Grand Prix med hittet ”En lille melodi”.

- Jeg har fundet mig en dejlig kæreste, og, ja, det har taget mig 10 år at turde kærligheden igen. Det er en rigtig dejlig oplevelse.

Den heldige er jazzmusikeren Peter Hansen, som Anne mødte for to år siden i ”Revyperler på stribe”, hvor han var med i orkestret som bassist. I sommer blev de kærester.

- Da jeg mødte Peter for første gang i revyen, sagde jeg til mine veninder, at hvis jeg fik en kæreste som ham, ville det være det helt rigtige for mig. Efter at have arbejdet sammen i et par år slog lynet ned, smiler Anne, og øjnene stråler.

- Vi er jævnaldrende, og han har to børn, som er lige så gamle som mine. Da jeg var yngre, svor jeg på, at hvis jeg skulle have flere børn, skulle det være en lille Marie og en lille Rasmus – og dem kom Peter så med. Er det ikke for vildt? Jeg kunne fortælle i timer om den slags sammenfald. Ja, så falder brikkerne på plads.

- Mine piger synes, det er dejligt for mig og har taget rigtig godt imod kærligheden. Peter og jeg bor hver for sig, og med så store børn behøver vi ikke at lege kernefamilie. Det er en skøn voksenkærlighed, hvor vi to bare kan gå i biografen sammen, tage i sommerhus eller måske tage fem dage til Paris. Det er perfekt.