Venneflokorkester - Kleine Bierstube Kapelle

Starten for godt 27 år siden var også for sjov – og det er det stadig. Hvorfor blev vi ved? Fordi det er sjovt! Og fordi vi slet ikke kan lade være. Kleine Bierstube Kapelles formål har altid været at give både gæster og tilhørere og ikke mindst os selv en anderledes musikalsk oplevelse. – Og det slår sjældent fejl.

Kleine Bierstube Kapelle består af et 6 mands orkester med blæsere, harmonika og sangere. En festlig venneflok med professionel tilgang til det at underholde til din fest. Den musikalske kvalitet er i top. Programmet er særdeles varieret – og altid festligt.

Tysk tyrolermusik, dansk underholdningsmusik, kendte danske og udenlandske slagere. Musik du kan grine til og af, danse til, vugge til, lytte til, skåle til og bare feste med til.

Kleine Bierstube Kapelle er selvskrevne til oktoberfester, markedsfester, sommerfester, familiefester, firmafester, og vi kan blive ved. Du får et uhøjtideligt, skørt, meget musikalsk orkester bestående af smukke mennesker, der er klædt på til opgaven. Ingen i Riget kan vide sig sikre. Vi har spillet landet tyndt og fortsætter...

Kleine Bierstube Kapeller er et muntert indslag eller totalleverandør af en glad, festlig og totalt uforpligtende tyroler og underholdningsoplevelse.

Other artists:

Bagsideforedrag - Kim Leine
Dansk-countryband - Rattlesnakes
Kulturspektrum - Klassisk musik
Musikinstrumentbeherskelse - Jordans Drive
Opmærksomhedsåbning - Torben Wiese
Peter Andersen DQ - indeni
Svingdørsroman - Josefine Klougart
Talegavebetjent - Hugo Mortensen
Teatersangerinde - Anne Herdorf
Trillesangerinde - Katy Bødtger
Udholdenhedskunstner - Jacob Haugaard

Partner sites:

Penny Ashton . Christopher Foyle Fanside . Forandring . Nicky Buckley infosite . Tombola . Mel Gibson Fanside . Bakkepigerne